Dobroty života

OVA-m

Revoluční podpora pro ženy v menopauze

Objevte přirozenou cestu k hormonální rovnováze

Menopauza je zásadní etapa v životě každé ženy, která přináší nejen fyzické, ale i emocionální výzvy. 

Návaly horka, výkyvy nálad, ztráta energie a emoční nerovnováha jsou jen některé z nepříjemností, které ženy zažívají. 

Naštěstí je tu řešení, které vám může pomoci znovu nalézt rovnováhu a energii.

Na evropský trh přináší jeden zámořský výrobce revoluční produkt navržený speciálně pro nás ženy pro období perimenopauzy, menopauzy a postmenopauzy. Tento výrobce chce pomoci projít touto fází života s lehkostí a bez zbytečných komplikací.

Proč je tento produkt jiný?

Přírodní složení bez hormonů a sóji

Na rozdíl od mnoha jiných přípravků, které mohou obsahovat hormony či alergenní složky je tento produkt 100% přírodní. Neobsahuje žádné hormony ani sóju a to z něj činí bezpečnou a šetrnou volbu pro naše těla.

Rychlé a viditelné výsledky

Jedním z hlavních přínosů je rychlý nástup účinku. Mnoho žen zaznamenává zlepšení během několika týdnů užívání. Tato unikátní kombinace přírodních složek podporuje hormonální rovnováhu, zlepšuje náladu, zvyšuje energii a pomáhá navrátit emoční stabilitu.

Pomoc při návratu k normálnímu životu

Tento produkt nám může pomoci snadněji se vrátit k normálnímu životu bez pocitů emočního neklidu, únavy nebo stresu. Ať už prožíváte perimenopauzu, menopauzu nebo jste už v postmenopauzálním období, tento produkt vám poskytne potřebnou podporu k tomu, abyste se cítila vyrovnaně a sebevědomě.

Pro koho je tento produkt určen?

Tento produkt je ideální pro každou ženu, která se potýká s náročnými příznaky menopauzy. Ať už jste teprve v začátcích hormonálních změn nebo již procházíte pokročilou fází, toto přírodní řešení vám poskytne dlouhodobou úlevu a pomůže vám najít cestu zpět ke svému plnému potenciálu.

 

Přírodní síla pro hormonální rovnováhu

Hlavní složky

  • Kořen pivoňky – podporuje hormonální rovnováhu, zklidňuje nervový systém, podporuje zdraví jater a má protizánětlivé a protikřečové účinky.
  • Extrakt ze šalvěje – pomáhá zmírnit noční pocení, podporuje kvalitní spánek a zlepšuje celkovou pohodu.
  • List meduňky – zlepšuje relaxaci, podporuje pozitivní náladu, pomáhá při podrážděnosti a chrání buňky před oxidačním stresem.
  • Bergamot – podporuje zlepšení nálady, snižuje stres, zlepšuje kvalitu spánku a má protizánětlivé a antioxidační účinky.

Jak mi může OVA-m pomoci?

  • Podporuje relaxaci a náladu
  • Podporuje zdravý noční spánek
  • Chrání buňky před oxidativním stresem
  • Zmírňuje pocení
  • Podporuje kognitivní funkce
  • Přispívá k normální funkci nervové soustavy

Vyzkoušejte to i vy!

Nyní máte možnost stát se součástí revoluce v oblasti podpory zdraví žen. Připojte se k tisícům žen, které již objevily přírodní cestu k hormonální rovnováze a užívejte si život bez omezení.

Získejte exkluzivní přístup k tomuto produktu jako jedna z prvních!

OVA-m přichází na EVROPSKÝ trh 21. 10. 2024

DINA BUIVENGA - 45 let (2024)

SIGRID DE BUCK - 48 let (2024)

RENATA HARTMANN - 52 let (2024)

Rychlé účinky výše zmiňovaných dam a jejich příběhy mi usnadnily rozhodnutí a já budu mezi prvními Evropankami, které otestují tuto čistou a nehormonální pomoc.
Přidáš se i ty?

Jak se dá objednat?

BUĎ...

…přes odkaz PROMOKÓD níže nebo jakákoliv tlačítka na této stránce. Díky tomu budete mít automaticky odečtenou slevu 10 € na první nákup. Video s návodem najdete níže.

NEBO...

…mi napište a já vám ráda pomůžu s objednávkou a ukážu, jak na eshopu využít lepší ceny, než jsou ty oficiální. Českou verzi eshopu máme dostupnou od srpna 2023.

Od koho můžete ještě získat PROMO kódy na první nákup?

Od Hany

Hany je IT podporovatelka a staví lidem weby, eshopy a stará se o grafiku. Jejím koníčkem je sportovní koučink a výživové poradenství.

Od Vlaďky

Vlaďka je fyzioterapeutka a kosmetička. Jejím velkým koníčkem aláskou je sportovní koučink zaměřený na královnu sportu. atletiku.

Od Vendy

Vendy je studentka Technické univerzity v Liberci. Je lyžařská i snowboardová instruktorka a z produktů miluje nejvíc červené superpotravinny.

Od Janči

Janča je pravou i levou rukou v rodinné firmě s automotive zaměřením. Zbožňuje čtení knížek a díky svému studiu angličtiny, je schopná číst knihy i v tomto jazyce.

Od Olči

Olča je sympatická markeťačka. Její láska ke zvířatům, přírodě a modernímu tanci a především její úsměv z ní srší na každém kroku.

Od Ivky

Ivča je milovnicí lesa a přírody. Je zakladatelkou projektu lesoobjevovani.cz. Jejím koníčkem je běh, turistika a sportovní koučink zaměřený na střed těla.

S přáním krásně prožitých dní

Hany