Dobroty života

Aktuální PROMO AKCE

Jste připraveni nakupovat super výhodně z pohodlí domova?

Objevte kouzlo výhodného nákupu

Nezanedbatelnou výhodou PROČ nakupuju online je ušetření času a úsilí, které bych jinak vynaložila návštěvou kamenné prodejny. Stačí pár kliknutí a produkty jsou brzy u mě doma. To je ideální pro nás, kteří máme hektický životní styl nebo preferujeme pohodlí nákupů přímo z domova.

Celkově nejraději nakupuju v akci přímo na webu výrobce, což je výhodné nejen pro moji peněženku a zdraví, ale i pro můj čas.

Nechte se inspirovat a využijte těchto výhod pro dosažení lepšího životního stylu i vy. 💪

Aktuální PROMO akce

 Od středy 15. 5. 2024 od 17:00 hod. do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Limitovaná edice

SAMOOPALOVACÍ KOLAGENOVÁ PĚNA

Nabídka trvá od 15. 5. 2024 od 17:00 hod. do 21. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

PODPOŘTE VAŠE BEZPEČNÉ OPALOVÁNÍ

Samoopalovací kolagenová pěna

Modere® CellProof Sunless Tanning Foam je jediný samoopalovací produkt na trhu, který je obohacen o BioCell Collagen® CG. Jedná se o lehkou pěnu, která rychle schne a spolupracuje s vlastními proteiny kůže, aby vyvinula autenticky vypadající, přirozenou barvu během pouhých 4-8 hodin. Díky technologii Collagen/HA Matrix® dodává kolagenové peptidy a kyselinu hyaluronovou, které hydratují a zvlhčují pokožku pro rovnoměrnější aplikaci bez pruhů a zároveň podporují viditelně mladistvější vzhled kůže.

Mitt and CPSTF CZ

Z ordinací a laboratoří

Dermatologové a odborníci na péči o pleť se shodují, že vyhýbání se dlouhodobému vystavení slunci je nejlepší způsob, jak předejít viditelným známkám předčasného stárnutí. Kdo z nás se dobrovolně vzdá zdravě vypadajícího a přirozeného opálení?

S Modere CellProof Sunless Tanning Foam můžete mít obojí — krásnou barvu a viditelně mladší vypadající kůži — díky DHA a erythrulose samoopalovacím složkám plus patentovanému BioCell Collagen® CG.

Modere CellProof Sunless Tanning Foam je rychle schnoucí, čistá formule, která se neotiskne na oblečení a má přírodní vůni kokosu a vanilky. Tato vůně vás přenese rovnou na vaši dovolenou do tropů.

Je určena pro použití na obličej i na tělo

Benefity

Vyvíjí přirozeně vypadající barvu bez pruhů během 4-8 hodin.
Hydratuje a zvlhčuje pro dlouhotrvající pravou barvu.
Pomáhá vyhladit pokožku pro lepší texturu a rovnoměrnější aplikaci.
Zmírňuje viditelnost nedokonalostí pokožky.
Snižuje nerovnosti tónu pokožky.
Podporuje zářivý, mladistvý vzhled pokožky.
Podporuje pružnost pokožky.

Klíčové složky

POUŽITÍ:

Naneste pěnu do dlaní a aplikujte krouživými pohyby na čistou, suchou, exfoliovanou pokožku. Po aplikaci si umyjte dlaně a počkejte, dokud pokožka nebude na dotek suchá, než se oblečete. Pro hlubší odstín a/nebo udržení barvy aplikujte více vrstev.

>>> JEDEME DÁL >>>

Kup 1 a získej 1 ZDARMA

Hydratační šampon

Myje vlasy, aniž by je vysušoval.
Hydratuje namáhané prameny vlasů, dodává jim objem a znovu je tvaruje.
Zanechává pouze čisté vlasy.
Máme ráda šampon, který zanechává vlasy čisté a skvěle voní, aniž by je připravoval o vlhkost. Peptidy a panthenol v tomto hydratačním šamponu obnovují sílu vlasů a dodávají jim hydrataci.

>>> Jedeme do FINÁLE >>>

Doplňte zásoby před poslední výrobou

DURIAN

✅ Obsahuje aminokyseliny, esenciální mastné kyseliny.
✅ Bez umělých sladidel a barviv.
✅ Durian je známý jako král ovoce a to z dobrého důvodu – je to jeho fytonutriční profil, kombinací fytonutrientů s mangostanem bohatým na antioxidanty jsme vytvořili každodenní ovocný nápoj využívající to nejlepší z toho nejvýživnějšího tropického ovoce.
✅ Vyvážená směs tropického ovoce zajišťuje dostatek energie a rovnováhy.

Benefity

✅Klíčové složky: Mangostan, Papája, Mango, Guava, Liči – nabité vitamíny a minerály včetně (vitamín C, riboflavin, měď a draslík), plus antioxidanty a polysacharidy.

Můžete koupit 1 ks, když koupíte do zásoby 3 ks dostanete 1 ZDARMA. Zakoupením 6 ks dostanete 2 ZDARMA. Maximální počet je 6 ks, protože se očekává obrovský zájem.

Nakoupit můžete přímo u výrobce přes odkazy na této stránce.

Jak snadno a nejvýhodněji nakoupit poprvé v eshopu?

Odkaz s promo kódem vygeneruje slevu 10€.

Od koho můžete ještě získat PROMO kódy na první nákup?

Od Hany

Hany je IT podporovatelka a staví lidem weby, eshopy a stará se o grafiku. Jejím koníčkem je sportovní koučink a výživové poradenství.

Od Vlaďky

Vlaďka je fyzioterapeutka a kosmetička. Jejím velkým koníčkem aláskou je sportovní koučink zaměřený na královnu sportu. atletiku.

Od Ivky

Ivča je milovnicí lesa a přírody. Je zakladatelkou projektu lesoobjevovani.cz. Jejím koníčkem je běh, turistika a sportovní koučink zaměřený na střed těla.

Od Janči

Janča je pravou i levou rukou v rodinné firmě s automotive zaměřením. Zbožňuje čtení knížek a díky svému studiu angličtiny, je schopná číst knihy i v tomto jazyce.

Od Olči

Olča je sympatická markeťačka. Její láska ke zvířatům, přírodě a modernímu tanci a především její úsměv z ní srší na každém kroku.

Od Vendy

Vendy je studentka Technické univerzity v Liberci. Je lyžařská i snowboardová instruktorka a z produktů miluje nejvíc červené superpotravinny.

Chcete se přidat k hromadné objednávce a ušetřit za dopravné?

Tady mě zastihnete.

Hany Netová

776 788 600

info@dobrotyzivota.cz

S přáním krásně prožitých dní

Hany

NEZAPOMEŇTE nabídka ZAČÍNÁ  11. dubna v 17:00 hod. a končí 30. dubna 2024 23:59 hod SEČ.

!!!Nové produkty v eshopu!!!